Course Wereld in ontwikkeling

Dynamisch, complex, onvoorspelbaar; we gebruiken vaak grote woorden om de wereld en de huidige tijdgeest te duiden. Wat staat jou te doen in deze veranderlijke wereld? Hoe wil jij een rol van betekenis spelen? Als individu en met je organisatie? En als je positieve impact wilt maken, hoe moet je dan naar die wereld kijken?

Coherence laat je langs onverwachte invalshoeken naar de wereld kijken en inspireert je om een eigen, integraal wereldbeeld op te bouwen. Zo krijg je scherper zicht op wat zich in de wereld ontwikkelt en welke bijdrage jij daaraan wilt leveren.

coherence-ordening

Ga mee op een intrigerende wereldreis

In de course Wereld in Ontwikkeling nemen we je mee op een intrigerende wereldreis. In 2 dagen maken we een reis door de tijd. Van verleden, langs het heden, naar de toekomst. We komen door de micro- en de macrokosmos, verkennen de grote cultuurperioden die in de wereldontwikkeling van betekenis zijn geweest en staan stil bij de elementen waaruit de wereld is opgebouwd.

We laten ons inspireren door onder meer de filosofie, wijsheidsstromen en kwantumwetenschap. Coherence helpt je om steeds weer het grotere verband te zien, de diepe inzichten te verbinden aan de dagelijkse realiteit en orde te scheppen in je eigen gedachtevorming. Zo verrijk je je wereldbeeld en krijg je zicht op de bijdrage die jij in de wereld wilt leveren.

De course is grotendeels gebaseerd op het Coherence omgevingsmodel en het Coherence Kompas. We gaan uitvoerig in op de achterliggende principes van deze modellen, wat deze course onmisbaar maakt voor wie met het Kompas wil werken in de praktijk. Daarnaast maken we ook gebruik van het Coherence Identiteitsmodel en het 7-krachtenmodel.

De investering bedraagt € 1.895 excl. BTW.

Lunches en diner (indien van toepassing) zijn bij de prijs inbegrepen.

De course is bedoeld voor directeuren, managers, ondernemers, adviseurs en business professionals.

Per groep is er plaats voor 6-7 deelnemers.

Na afronding van de course ontvang je een certificaat. 

Ben jij erbij?

Zicht op de wereld in het Coherence Leiderschapsprogramma

De course Wereld in Ontwikkeling is één van de vier kenniscourses in het Coherence Leiderschapsprogramma. Je kunt deelnemen als je eerder de course Principes van Coherentie hebt gevolgd.

Het Coherence Leiderschapsprogramma biedt een samenhangend aanbod van courses voor mensen die vanuit hun idealen diepe waarde willen creëren. Die vanuit een heldere visie en bezielend leiderschap zaken in beweging kunnen brengen. Zodat zij in de dagelijkse praktijk, in verbinding met wie zij zijn en wat zij echt belangrijk vinden, bijdragen aan het goede voor mens en wereld.

model-coherence-leiderschapsprogramma

Startdatum Wereld in ontwikkeling

Volg een Coherence Masterclass

Meld je nu aan voor de Masterclass ‘Coherence: een kennismaking’
en ervaar zelf hoe Coherence werkt.

Wil je graag persoonlijk advies? Je bent van harte welkom! Als je je gegevens achterlaat nemen wij contact op voor het maken van een afspraak.

Meer informatie