Laden Evenementen

Dynamisch, complex, onvoorspelbaar; we gebruiken vaak grote woorden om de wereld en de huidige tijdgeest te duiden. Wat staat jou te doen in deze veranderlijke wereld? Hoe wil jij een rol van betekenis spelen? Als individu en met je organisatie? 

Coherence laat je langs onverwachte invalshoeken naar de wereld kijken en inspireert je om een eigen, integraal wereldbeeld op te bouwen. Zo krijg je scherper zicht op wat zich in de wereld ontwikkelt en welke bijdrage jij daaraan wilt leveren.

In de course Wereld in Ontwikkeling nemen we je mee op een intrigerende wereldreis. In 2 dagen maken we een reis door de tijd. Van verleden, langs het heden, naar de toekomst. We komen door de micro- en de macrokosmos, verkennen de grote cultuurperioden die in de wereldontwikkeling van betekenis zijn geweest en staan stil bij de elementen waaruit de wereld is opgebouwd.

We laten ons inspireren door onder meer de filosofie, wijsheidsstromen en kwantumwetenschap. Coherence helpt je om steeds weer het grotere verband te zien, de diepe inzichten te verbinden aan de dagelijkse realiteit en orde te scheppen in je eigen gedachtevorming. Zo verrijk je je wereldbeeld en krijg je zicht op de bijdrage die jij in de wereld wilt leveren.

De course is grotendeels gebaseerd op het Coherence omgevingsmodel en het Coherence Kompas. We gaan uitvoerig in op de achterliggende principes van deze modellen, wat deze course onmisbaar maakt voor wie met het Kompas wil werken in de praktijk. Daarnaast maken we ook gebruik van het Coherence Identiteitsmodel en het 7-krachtenmodel.

Data
Dag 1 | vrijdag 21 januari 2022
Dag 2 | plannen we in overleg
Dag 3 | Reflectie-sessie plannen we in overleg

Meer informatie
Inschrijven

Titel

Ga naar de bovenkant