Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zodra de zon zich even laat zien is het voelbaar: de lente komt eraan. De natuur ontwaakt uit een periode van verstilling en keert weer naar buiten, een hoopvol nieuw seizoen tegemoet.

Het licht om ons heen wordt sterker en toch is er ook donkerte om ons heen. De naweeën van de pandemie, een nieuwe oorlog en grote zorgen over het klimaat. We hebben er allemaal mee te maken en worden er allemaal op onze eigen manier door geraakt.

Wat gebeurt er met jou? Word je moedeloos of angstig? Houd je je afzijdig of word je strijdbaar? En hoe houd je hoop en vertrouwen als er zoveel gebeurt dat je zorgen baart?

In de maart-editie van Verdieping op donderdag gaan we met deze vragen aan de slag en ontwikkelen we een hoop- en verwachtingsvol perspectief op de toekomst.

Wat je kunt verwachten

  • Je leert de ontwikkelingen van deze tijd te zien in het licht van de grote cycli in de ontwikkeling van de wereld. Cycli waarin universele bewegingen zichtbaar zijn in de bewustzijnsontwikkeling van mensen en die veelzeggend zijn over het tijdgewricht waarin we op dit moment leven.
  • Door uit te zoomen leer je zien hoe de fenomenen van deze tijd (denk aan polarisatie, individualisering) de kenmerken zijn van een wereld in ontwikkeling en welk licht er gloort in de toekomst als we de cyclische beweging blijven volgen.
  • We kijken naar de omgeving en wat zich in de wereld om ons heen laat zien, maar keren ook naar binnen, waar onze eigen opgave ligt. Welk bewustzijn wordt van jou gevraagd om in jouw wereld het goede te doen? En hoe vind je de moed en het vertrouwen om dit pad te bewandelen?

Je structureert je inzichten met behulp van het Coherence Interactiemodel. Hiermee verbind je je kijk op de wereld naar de verschillende gebieden van je leven, zoals werk & maatschappij, gezondheid & gezin, financiën & bezit en je eigen bewustzijnsgroei.

Herman en Judith nemen je mee door de inhoud en Jacques verzorgt deze avond een ‘hoopgevend’ diner. Je gaat naar huis met een ingevuld Coherence Interactiemodel waarin je jouw hoop- en verwachtingsvolle perspectief hebt beschreven en verder kunt aanvullen.

[fusion_separator style_type=”single solid” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” flex_grow=”0″ top_margin=”25″ bottom_margin=”25″ width=”” alignment=”center” border_size=”” sep_color=”#006984″ icon=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_circle=”” icon_circle_color=””][/fusion_separator]

[fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” font_size=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_color=”#006984″ animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

In ‘Verdieping op Donderdag’ brengen we een aantal elementen samen: verdiepende Coherence-inhoud, een heerlijk diner, de prachtige groene omgeving en een groep fijne mensen die werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. We organiseren dit eens per maand. Je bent van harte uitgenodigd.

[/fusion_text]

 

Ga naar de bovenkant