Laden Evenementen

In organisaties kijken we vaak naar ‘delen’ in plaats van naar ‘gehelen’. Dat helpt ons om zaken overzichtelijk en hanteerbaar te houden. Maar deze manier van kijken heeft ook een schaduwkant. Want wie zich richt op een deel, doet niet altijd het goede voor het geheel.  

Hoe zou het zijn als je de hele organisatie integraal in kaart zou kunnen brengen? Als je inzicht zou hebben in de veelheid van aspecten die een rol spelen? Als je zou zien hoe alles met elkaar samenhangt en elkaar beïnvloedt? Mens en business, lange termijn en korte termijn, intenties voor de toekomst en de realiteit van vandaag?

Coherence helpt je de complexe realiteit van een organisatie in een ordening te plaatsen. Een ordening  waarmee je de samenhang gaat zien, overzicht creëert, het grotere plaatje in beeld houdt en tot effectieve oplossingen komt.

Het Lecture biedt een eerste kennismaking met dit veelomvattende gedachtengoed. Je ontdekt hoe het Coherence framework in elkaar zit, hoe de basisprincipes werken en hoe Coherence je helpt bij de vraagstukken uit de praktijk. Daarnaast vertellen we kort welke opleidingsmogelijkheden we bieden.

In dit lecture leer je: 

  • Een universele ordening kennen waarmee je alle vitale aspecten van een organisatie in kaart kunt brengen
  • De belangrijkste wetmatigheden kennen die altijd en overal van toepassing zijn in een organisatie
  • Hoe het Coherence model je helpt bij het identificeren van knelpunten, het ontwerp van veranderprocessen en in beeld brengen van de dynamiek in een organisatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Ga naar de bovenkant