Laden Evenementen

In deze vervolgopleiding werk je aan je innerlijke ontwikkeling als leider, organisatieadviseur of ondernemer. Je ontwikkelt diepgaand inzicht je jezelf. In hoe je in elkaar zit, wat je belangrijk vindt en wat je de in wereld wilt betekenen. En hoe je dicht bij jezelf blijft in omstandigheden waarin veel van je wordt gevraagd.

Als je werkt aan de ontwikkeling van mensen en organisaties volstaat het niet om alleen te werken aan kennis en kunde. De grootste impact maak je met wie je zelf bent. Met je persoonlijkheid, je verbeeldingskracht, besluitvaardigheid en het vermogen om anderen te inspireren, enthousiasmeren en mobiliseren.

De opleiding is erop gericht deze kwaliteiten in jezelf te versterken. Je maakt scherp waar je zelf voor wilt gaan staan, welke bijdrage je wilt leveren in de dagelijkse praktijk en op welke manier je dit concreet kunt vormgeven. Je vergroot je handelingsrepertoire en versterkt de moed om dit in te zetten. Zo creëer je je eigen unieke signatuur.

Je volgt de opleiding in een kleine groep deelnemers die anders willen kijken naar zichzelf, de organisatie(s) waarvoor ze werken en hun betekenis en impact in de wereld. Je denkt actief met elkaar mee en vertaalt de theorie zo naar uiteenlopende praktijksituaties.

“Ik ben door deze opleiding weer dichter bij mijzelf gekomen.”

Maarten Vermeulen

 • Ontwikkel de moed om je eigen leiderschapsthema’s in de ogen te kijken

 • Vind meer balans in denken, voelen en willen

 • Durf te vertrouwen op je intuïtie en dit in te zetten bij mens- en organisatieontwikkeling

 • Geef taal aan jouw visie op mens- en organisatieontwikkeling in deze tijd

 • Maak beter verbinding met de bakens in jezelf en vindt houvast in complexe en turbulente situaties

 • Vorm een unieke signatuur als leider, adviseur of ondernemer

Praktisch

 • Leiders, organisatieadviseurs, interim managers, programmamanagers, HR-professionals, trainers, coaches

  6 – 8 deelnemers

 • € 2.395 excl. BTW, incl. locatie, koffie/thee, lunches en studiemateriaal

 • Na afronding ontvang je een certificaat

 • Dag 1: dinsdag 9 mei 2023, 09.30 – 17.00 uur

  Dag 2: dinsdag 23 mei 2023, 09.30 – 13.30 uur

  Dag 3: plannen we in overleg

  Dag 4: dinsdag 4 juli 2023, 09.30 – 13.30 uur

  Dag 5 en 6 plannen we in overleg

  Oprechte ontwikkeling

  ★★★★★
  Ik heb aan het begin van 2021 de course 'Ik in ontwikkeling' afgerond. Het was geweldig om deze course te volgen! Enerzijds omdat ik mij sterk verbonden voel met het holistische gedachtegoed van House of Coherence, waarin thema's als integriteit en duurzaamheid centraal staan. En anderzijds vanwege de wijze waarop de course wordt gegeven. Dit leidt ertoe dat je in een veilige en vertrouwde omgeving echt stappen kunt maken met je eigen ontwikkeling. Ik ben door deze course weer een stukje dichter bij mijzelf gekomen en dat was voor mij de uitdaging.
  - Maarten Vermeulen, managing director MVGM Netherlands

  Wat een reis!

  ★★★★★
  Wat een reis heb ik de afgelopen periode gemaakt. Dankzij de course 'Ik in ontwikkeling' ben ik een heleboel over mijzelf te weten gekomen. Ik weet nu beter hoe ik 'gebakken ben' en heb ontdekkingen gedaan die ik absoluut niet had verwacht. Deze acht avonden waren elke keer weer een cadeautje en samen het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. De begeleiding was individueel gericht, maar de hele groep had profijt van elkaars reis. Dit had ik niet willen missen.
  - Bram van den Berg

  Startpunt van een nieuwe weg

  ★★★★★
  In het jaar waarin corona een bepalende factor was, heb ik de course 'Ik in ontwikkeling' gevolgd. Deels op de prachtige nieuwe locatie van House of Coherence in Den Dolder, deels via Zoom. Samen met de bijzondere omstandigheden was het een memorabel jaar, waarbij de course een prominente rol speelde. De course was een intensieve route naar diep zelfinzicht en bewustwording. Daarmee een enorme verrijking die mij veel heeft opgeleverd, zakelijk en persoonlijk; inspiratie, reflectie, inzicht en mogelijke keuzes en de consequenties ervan. Dat heeft in mijn geval ertoe geleid dat ik met nieuwe en interessante activiteiten aan de slag ga, waarbij het gedachtengoed van Coherence een centrale rol speelt. De prettige begeleiding door Judith en Herman heeft gezorgd voor een veilige en inspiratievolle setting, die nieuwe wegen heeft geopend en een mooie verbondenheid heeft opgeleverd. Judith en Herman, hartelijk dank!
  - Walter van Kessel, organisatieadviseur AMBOR

  Titel

  Ga naar de bovenkant