Laden Evenementen

In deze vervolgopleiding werk je aan je innerlijke ontwikkeling als leider, organisatieadviseur of ondernemer. Je ontwikkelt diepgaand inzicht je jezelf. In hoe je in elkaar zit, wat je belangrijk vindt en wat je de in wereld wilt betekenen. En hoe je dicht bij jezelf blijft in omstandigheden waarin veel van je wordt gevraagd.

Als je werkt aan de ontwikkeling van mensen en organisaties volstaat het niet om alleen te werken aan kennis en kunde. De grootste impact maak je met wie je zelf bent. Met je persoonlijkheid, je verbeeldingskracht, besluitvaardigheid en het vermogen om anderen te inspireren, enthousiasmeren en mobiliseren.

De opleiding is erop gericht deze kwaliteiten in jezelf te versterken. Je maakt scherp waar je zelf voor wilt gaan staan, welke bijdrage je wilt leveren in de dagelijkse praktijk en op welke manier je dit concreet kunt vormgeven. Je vergroot je handelingsrepertoire en versterkt de moed om dit in te zetten. Zo creëer je je eigen unieke signatuur.

Je volgt de opleiding in een kleine groep deelnemers die anders willen kijken naar zichzelf, de organisatie(s) waarvoor ze werken en hun betekenis en impact in de wereld. Je denkt actief met elkaar mee en vertaalt de theorie zo naar uiteenlopende praktijksituaties.

“Ik ben door deze opleiding weer dichter bij mijzelf gekomen.”

Maarten Vermeulen

 • Ontwikkel de moed om je eigen leiderschapsthema’s in de ogen te kijken

 • Vind meer balans in denken, voelen en willen

 • Durf te vertrouwen op je intuïtie en dit in te zetten bij mens- en organisatieontwikkeling

 • Geef taal aan jouw visie op mens- en organisatieontwikkeling in deze tijd

 • Maak beter verbinding met de bakens in jezelf en vindt houvast in complexe en turbulente situaties

 • Vorm een unieke signatuur als leider, adviseur of ondernemer

Aanmelden

Praktisch

 • Leiders, organisatieadviseurs, interim managers, programmamanagers, HR-professionals, trainers, coaches

  6 – 8 deelnemers

 • € 2.395 excl. BTW, incl. locatie, koffie/thee, lunches en studiemateriaal

 • Na afronding ontvang je een certificaat

 • Dag 1: vrijdag 7 oktober 2022

  Dag 2: vrijdag 10 november 2022

  Dag 3: vrijdag 25 november 2022

  Dag 4: vrijdag 16 december 2022

  Dag 5: vrijdag 13 januari 2022

  Aanmelden

  De weg is door het hart

  ★★★★★
  In juli 2019 ging ik op weg om mijn gave en opgave in leiderschap te ontdekken. Door de aanpak van Herman en Judith van House of Coherence heb ik fantastische mensen ontmoet, die mij in al mijn kwetsbaarheid en kracht hebben gezien in mijn zoektocht en me daarbij hebben geholpen. Woorden kunnen amper beschrijven hoe magisch deze lessen zijn geweest. Ik heb geleerd wat er voor mij nu echt toe doet en ook waarom: hoe ik gebakken ben en hoe dat invloed heeft op mijn wezen. Die conclusie is voor mij simpel en complex tegelijk: alleen als ik mijn hart erin leg, is mijn leiderschap van mij.
  - Jessie Wagenaar, directeur BPD Gebiedsontwikkeling

  Waardevolle inzichten

  ★★★★★
  In een veilige en vertrouwde omgeving werd ik op een bijzondere manier uitgedaagd om te leren en tot scherpe inzichten te komen. Het zijn waardevolle inzichten waar je direct van profiteert, maar vooral ook op lange termijn beter en gelukkiger van wordt.
  - Joost Damen

  Startpunt van een nieuwe weg

  ★★★★★
  In het jaar waarin corona een bepalende factor was, heb ik de course 'Ik in ontwikkeling' gevolgd. Deels op de prachtige nieuwe locatie van House of Coherence in Den Dolder, deels via Zoom. Samen met de bijzondere omstandigheden was het een memorabel jaar, waarbij de course een prominente rol speelde. De course was een intensieve route naar diep zelfinzicht en bewustwording. Daarmee een enorme verrijking die mij veel heeft opgeleverd, zakelijk en persoonlijk; inspiratie, reflectie, inzicht en mogelijke keuzes en de consequenties ervan. Dat heeft in mijn geval ertoe geleid dat ik met nieuwe en interessante activiteiten aan de slag ga, waarbij het gedachtengoed van Coherence een centrale rol speelt. De prettige begeleiding door Judith en Herman heeft gezorgd voor een veilige en inspiratievolle setting, die nieuwe wegen heeft geopend en een mooie verbondenheid heeft opgeleverd. Judith en Herman, hartelijk dank!
  - Walter van Kessel, organisatieadviseur AMBOR

  Titel

  Ga naar de bovenkant