Laden Evenementen

In dit programma werk je aan je innerlijke ontwikkeling als leider, organisatieadviseur of ondernemer. Je ontwikkelt diepgaand inzicht je jezelf. In hoe je in elkaar zit, wat je belangrijk vindt en wat je de in wereld wilt betekenen. En hoe je dicht bij jezelf blijft in omstandigheden waarin veel van je wordt gevraagd.

Als je werkt aan de ontwikkeling van mensen en organisaties volstaat het niet om alleen te werken aan kennis en kunde. De grootste impact maak je met wie je zelf bent. Met je persoonlijkheid, je verbeeldingskracht, besluitvaardigheid en het vermogen om anderen te inspireren, enthousiasmeren en mobiliseren.

Het programma is erop gericht deze kwaliteiten in jezelf te versterken. Je maakt scherp waar je zelf voor wilt gaan staan, welke bijdrage je wilt leveren in de dagelijkse praktijk en op welke manier je dit concreet kunt vormgeven. Je vergroot je handelingsrepertoire en versterkt de moed om dit in te zetten. Zo creëer je je eigen unieke signatuur.

Je volgt het programma in een kleine groep deelnemers die anders willen kijken naar zichzelf, de organisatie(s) waarvoor ze werken en hun betekenis en impact in de wereld. Je denkt actief met elkaar mee en vertaalt de theorie zo naar uiteenlopende praktijksituaties.

“Ik ben door dit programma echt een stap dichter bij mijzelf gekomen.”

Maarten Vermeulen

 • Ontwikkel de moed om je eigen leiderschapsthema’s in de ogen te kijken

 • Vind meer balans in denken, voelen en willen

 • Durf te vertrouwen op je intuïtie en dit in te zetten bij mens- en organisatieontwikkeling

 • Geef taal aan jouw visie op mens- en organisatieontwikkeling in deze tijd

 • Maak beter verbinding met de bakens in jezelf en vindt houvast in complexe en turbulente situaties

 • Vorm een unieke signatuur als leider, adviseur of ondernemer

Praktisch

 • Leiders, organisatieadviseurs, interim managers, programmamanagers, HR-professionals, trainers, coaches

  6 – 8 deelnemers

 • € 2.395 excl. BTW, incl. locatie, koffie/thee, lunches en studiemateriaal

 • Na afronding ontvang je een certificaat

 • Dag 1: vrijdag 15 maart 2024, 09.30 – 13.30 uur

  Dag 2: vrijdag 5 april 2024, 09.30 – 17.00 uur

  Dag 3: vrijdag 26 april 2024, 09.30 – 13.30 uur

  Dag 4: vrijdag 24 mei 2024, 09.30 – 17.00 uur

  Dag 5: vrijdag 21 juni 2024, 09.30 – 13.30 uur

  Dag 6: vrijdag 12 juli, 09.30 – 13.30 uur

  Life Changing Event

  ★★★★★
  De course 'Ik in ontwikkeling' was voor mij een grote ontdekkingstocht. Het Coherence model legt diepe lagen bloot van wie je als mens en als leider bent. Het geeft handreikingen om zaken die bewust of onbewust gegroeid zijn, hanteerbaar te maken. Ik dacht een interessante cursus te gaan volgen. De waarheid is dat er werkelijk dingen in mijn leven als mens en als leider zijn veranderd. Voor mij heeft het daarmee de verwachtingen overtroffen.
  - Alderik Bos

  Startpunt van een nieuwe weg

  ★★★★★
  In het jaar waarin corona een bepalende factor was, heb ik de course 'Ik in ontwikkeling' gevolgd. Deels op de prachtige nieuwe locatie van House of Coherence in Den Dolder, deels via Zoom. Samen met de bijzondere omstandigheden was het een memorabel jaar, waarbij de course een prominente rol speelde. De course was een intensieve route naar diep zelfinzicht en bewustwording. Daarmee een enorme verrijking die mij veel heeft opgeleverd, zakelijk en persoonlijk; inspiratie, reflectie, inzicht en mogelijke keuzes en de consequenties ervan. Dat heeft in mijn geval ertoe geleid dat ik met nieuwe en interessante activiteiten aan de slag ga, waarbij het gedachtengoed van Coherence een centrale rol speelt. De prettige begeleiding door Judith en Herman heeft gezorgd voor een veilige en inspiratievolle setting, die nieuwe wegen heeft geopend en een mooie verbondenheid heeft opgeleverd. Judith en Herman, hartelijk dank!
  - Walter van Kessel, organisatieadviseur AMBOR

  Een must-do voor elke professional

  ★★★★★
  Ik kan het eigenlijk niet hard genoeg van de daken schreeuwen!! Wat ben ik blij in aanraking te zijn gekomen met House of Coherence, Herman en Judith. De course 'Principes van Coherentie' en de daaropvolgende course 'Ik in ontwikkeling' hebben mij enorm geholpen in mijn ontdekkingstocht naar mijn missie. De setting van de courses zijn zodanig veilig en liefdevol dat er plaats is voor elke willekeurige persoonlijke ontwikkeling, hoe diepgeworteld de bestaande (niet helpende) patronen ook zijn. Elke professional die zich wil ontwikkelen (en welke zou dat niet willen?) zou op z'n minst moeten proeven aan dit gedachtegoed! Lees goed de bijsluiter: Er bestaat een grote kans dat je geraakt wordt en dat dit je leven drastisch beïnvloedt!
  - Harry Jonker
  Ga naar de bovenkant