Laden Evenementen

In dit programma werk je aan je innerlijke ontwikkeling als leider, organisatieadviseur of ondernemer. Je ontwikkelt diepgaand inzicht je jezelf. In hoe je in elkaar zit, wat je belangrijk vindt en wat je de in wereld wilt betekenen. En hoe je dicht bij jezelf blijft in omstandigheden waarin veel van je wordt gevraagd.

Als je werkt aan de ontwikkeling van mensen en organisaties volstaat het niet om alleen te werken aan kennis en kunde. De grootste impact maak je met wie je zelf bent. Met je persoonlijkheid, je verbeeldingskracht, besluitvaardigheid en het vermogen om anderen te inspireren, enthousiasmeren en mobiliseren.

Het programma is erop gericht deze kwaliteiten in jezelf te versterken. Je maakt scherp waar je zelf voor wilt gaan staan, welke bijdrage je wilt leveren in de dagelijkse praktijk en op welke manier je dit concreet kunt vormgeven. Je vergroot je handelingsrepertoire en versterkt de moed om dit in te zetten. Zo creëer je je eigen unieke signatuur.

Je volgt het programma in een kleine groep deelnemers die anders willen kijken naar zichzelf, de organisatie(s) waarvoor ze werken en hun betekenis en impact in de wereld. Je denkt actief met elkaar mee en vertaalt de theorie zo naar uiteenlopende praktijksituaties.

“Ik ben door dit programma echt een stap dichter bij mijzelf gekomen.”

Maarten Vermeulen

 • Ontwikkel de moed om je eigen leiderschapsthema’s in de ogen te kijken

 • Vind meer balans in denken, voelen en willen

 • Durf te vertrouwen op je intuïtie en dit in te zetten bij mens- en organisatieontwikkeling

 • Geef taal aan jouw visie op mens- en organisatieontwikkeling in deze tijd

 • Maak beter verbinding met de bakens in jezelf en vindt houvast in complexe en turbulente situaties

 • Vorm een unieke signatuur als leider, adviseur of ondernemer

Praktisch

 • Leiders, organisatieadviseurs, interim managers, programmamanagers, HR-professionals, trainers, coaches

  6 – 8 deelnemers

 • € 2.395 excl. BTW, incl. locatie, koffie/thee, lunches en studiemateriaal

 • Na afronding ontvang je een certificaat

 • Dag 1: vrijdag 15 maart 2024, 09.30 – 13.30 uur

  Dag 2: vrijdag 5 april 2024, 09.30 – 17.00 uur

  Dag 3: vrijdag 26 april 2024, 09.30 – 13.30 uur

  Dag 4: vrijdag 24 mei 2024, 09.30 – 17.00 uur

  Dag 5: vrijdag 21 juni 2024, 09.30 – 13.30 uur

  Dag 6: vrijdag 12 juli, 09.30 – 13.30 uur

  Life Changing Event

  ★★★★★
  De course 'Ik in ontwikkeling' was voor mij een grote ontdekkingstocht. Het Coherence model legt diepe lagen bloot van wie je als mens en als leider bent. Het geeft handreikingen om zaken die bewust of onbewust gegroeid zijn, hanteerbaar te maken. Ik dacht een interessante cursus te gaan volgen. De waarheid is dat er werkelijk dingen in mijn leven als mens en als leider zijn veranderd. Voor mij heeft het daarmee de verwachtingen overtroffen.
  - Alderik Bos

  Wat een reis!

  ★★★★★
  Wat een reis heb ik de afgelopen periode gemaakt. Dankzij de course 'Ik in ontwikkeling' ben ik een heleboel over mijzelf te weten gekomen. Ik weet nu beter hoe ik 'gebakken ben' en heb ontdekkingen gedaan die ik absoluut niet had verwacht. Deze acht avonden waren elke keer weer een cadeautje en samen het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. De begeleiding was individueel gericht, maar de hele groep had profijt van elkaars reis. Dit had ik niet willen missen.
  - Bram van den Berg

  De weg is door het hart

  ★★★★★
  In juli 2019 ging ik op weg om mijn gave en opgave in leiderschap te ontdekken. Door de aanpak van Herman en Judith van House of Coherence heb ik fantastische mensen ontmoet, die mij in al mijn kwetsbaarheid en kracht hebben gezien in mijn zoektocht en me daarbij hebben geholpen. Woorden kunnen amper beschrijven hoe magisch deze lessen zijn geweest. Ik heb geleerd wat er voor mij nu echt toe doet en ook waarom: hoe ik gebakken ben en hoe dat invloed heeft op mijn wezen. Die conclusie is voor mij simpel en complex tegelijk: alleen als ik mijn hart erin leg, is mijn leiderschap van mij.
  - Jessie Wagenaar, directeur BPD Gebiedsontwikkeling
  Ga naar de bovenkant