Laden Evenementen

Met Coherence zorgen dat het Klopt

In organisaties kijken we vaak naar ‘delen’ in plaats van naar ‘gehelen’. Dit helpt ons om zaken complexe zaken hanteerbaar te maken. Toch heeft dit een grote schaduwkant. Want wat goed is voor een deel, is niet altijd goed voor het geheel.

Hoe zou het zijn als je een organisatie en haar omgeving als geheel in beeld zou kunnen brengen? Als je inzichtelijk kunt maken hoe de veelheid van aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden? Waar zich knelpunten bevinden en hoe deze worden veroorzaakt?

Dit integrale beeld kun je vormen met Coherence. Coherence ordent de complexe realiteit van organisaties en de organisatie in haar omgeving. Dit maakt dat je verbanden gaat zien, overzicht creëert, het grotere plaatje in beeld houdt en tot effectieve oplossingen komt. Zo werk je steeds aan een coherente samenhang tussen mens en business, tussen de besturing en de operatie, tussen je intenties voor de toekomst en de realiteit van vandaag de dag. Kortom, aan een organisatie die klopt. 

De masterclass biedt een eerste kennismaking met dit veelomvattende gedachtengoed. We ontvangen je op onze prachtige locatie en nemen je in één middag mee in hoe de ordening is opgebouwd, welke wetmatigheden erin werkzaam zijn en hoe Coherence kan helpen bij de complexe vraagstukken uit je praktijk.

In deze masterclass leer je: 

  • Hoe je met één universele ordening alle aspecten van een organisatie in samenhang kunt zien
  • Hoe je purpose integraal verbindt aan impact
  • Welke universele principes altijd en overal werkzaam zijn in organisaties
  • Hoe het Coherence model je helpt bij het identificeren van knelpunten, het vormgeven van veranderprocessen en het begrijpelijk maken van de interne dynamiek.

coherence-ordening

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Masterclass Coherence: een kennismaking
Maak in één middag kennis met Coherence
45,00 excl. BTW
9 beschikbaar

Ga naar de bovenkant