Laden Evenementen

In deze vervolgopleiding ontwikkel je een diepgaand begrip van mensen in organisaties. Hierdoor ben je beter in staat om mensen te verbinden aan ontwikkeling en verandering, hen te coachen en te begeleiden bij vraagstukken die ze hebben en vorm te geven aan organisaties waarin mensen zin en betekenis ervaren.

In de opleiding leer je te kijken naar ‘de hele mens’. Eerst door stil te staan bij de vraag wie de mens nu werkelijk is en vervolgens door je te verdiepen in de wijze waarop mensen zich ontwikkelen.

Je krijgt hierbij vele verrassende perspectieven aangereikt. Hoe werkt onbewust gedrag en hoe kun je dit effectief beïnvloeden? Wat maakt jou tot wie je bent en hoe kun je de krachten in jezelf optimaal benutten en ontplooien? Wat zegt iemand levensfase over de thema’s die hem of haar bezighouden en wat voor begeleiding passend is?

Coherence helpt je om meer te leren over jezelf en de mensen met wie je werkt in organisaties. Aspecten van het menszijn die vaak moeilijk te (be)grijpen zijn (denk aan bewustzijn, inspiratie, verbeeldingskracht, identiteit, creativiteit, drijfveren) worden hierbij in een helder kader geplaatst.

Je volgt de opleiding in een kleine groep gelijkgestemden, die meer willen leren van de diepgaande relatie tussen mens en organisatie en met meer bewustzijn willen werken aan de ontwikkeling van professionals.

De opleiding liet me kennismaken met onvermoede maar prachtige kanten van het mens-zijn en gaf nieuw begrip het menselijke doen en laten. Binnen organisaties en daarbuiten.

 • Kijk met Coherence holistisch naar de mens als professional

 • Ontwikkel begrip van de vaak moeilijk grijpbare aspecten van gedrag in organisaties

 • Geef vorm aan organisaties waarin mensen optimaal tot bloei komen en zingeving ervaren

 • Leer hoe je mensen succesvol verbindt aan ontwikkel- en veranderprogramma’s

 • Ontwikkel oog voor specifieke loopbaanvragen in de verschillende levensfasen van mensen

 • Leer werken met een krachtenmodel waarmee je het krachtenspel in mensen en teams inzichtelijk kunt maken en begrijpen

Praktisch

 • (Friese) ondernemers, organisatieadviseurs, interim managers, programmamanagers, HR-professionals, trainers, coaches

  6 – 8 deelnemers

 • € 2.395 excl. BTW, incl. locatie, koffie/thee, lunches, 1 overnachting en studiemateriaal

 • Na afronding ontvang je een certificaat

 • Dag 1: woensdag 8 februari 2023 (Burgum)

  Dag 2: woensdag 8 maart 2023 (Den Dolder)

  Dag 3: donderdag 9 maart 2023 (Den Dolder)

  Dag 4: woensdag 29 maart 2023 (Burgum)

  Cadeau

  ★★★★★
  De course 'Mens in ontwikkeling' zou een cadeau aan mijzelf moeten worden en dat is gelukt. Het was de tweede course die ik volgde na de Course Principes van coherentie. Het heeft mij breed inzicht gegeven in de mens en mijzelf. In de afgelopen 7 maanden heeft een bewustzijnsverschuiving plaatsgevonden en ben ik meer in balans met mijzelf en mijn omgeving. We hadden een fantastisch gemêleerde groep die onder leiding van Herman en Judith veel inspiratie uit elkaar hebben gehaald. Thnx!!
  - Gerben de Boer, Manager, Heilig Groep

  Een aanrader!

  ★★★★☆
  De course 'Mens in ontwikkeling' heeft mij fundamentele kennis en inzichten gebracht, waarvan ik in de dagelijkse praktijk direct en indirect plezier heb en zal hebben. Het was een intensieve course met een niet vrijblijvend karakter: de inhoud, de presentatie en de groepsgewijze werkvormen genereren al gauw een stevige onlosmakelijke verbinding met het onderwerp en de andere deelnemers. Wat mij betreft een aanrader!
  - Nico Heeman, directeur Advies & Support, Coloriet

  Levenskunst

  ★★★★★
  Het leven is een kunstwerk. Wij mogen daar dagelijks ons aandeel aan leveren. De course 'Mens in ontwikkeling' is voor degene die zich willen doorontwikkelen tot levenskunstenaar. Het kijk frame van Coherence helpt om de waarde te wegen van waar je vandaan komt, en wat op je wacht. Door actief deel te nemen dragen cursisten bij aan elkaars route. Deze course is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de samenhang der dingen en in het bijzonder die van zichzelf.
  - Hessielle Kerkhoff

  Titel

  Ga naar de bovenkant