Laden Evenementen

In deze vervolgopleiding ontwikkel je een diepgaand begrip van mensen in organisaties. Hierdoor ben je ben je beter in staat om mensen te verbinden aan ontwikkeling en verandering, hen te coachen en te begeleiden bij vraagstukken die ze hebben en vorm te geven aan organisaties waarin mensen zin en betekenis ervaren.

In de opleiding leer je te kijken naar ‘de hele mens’. Eerst door stil te staan bij de vraag wie de mens nu werkelijk is en vervolgens door je te verdiepen in de wijze waarop mensen zich ontwikkelen.

Je krijgt hierbij vele verrassende perspectieven aangereikt. Hoe werkt onbewust gedrag en hoe kun je dit effectief beïnvloeden? Wat maakt jou tot wie je bent en hoe kun je de krachten in jezelf optimaal benutten en ontplooien? Wat zegt iemand levensfase over de thema’s die hem of haar bezighouden en wat voor begeleiding passend is?

Coherence helpt je om meer te leren over jezelf en de mensen met wie je werkt in organisaties. Aspecten van het menszijn die vaak moeilijk te (be)grijpen zijn (denk aan bewustzijn, inspiratie, verbeeldingskracht, identiteit, creativiteit, drijfveren) worden hierbij in een helder kader geplaatst.

Je volgt de opleiding in een kleine groep gelijkgestemden, die meer willen leren van de diepgaande relatie tussen mens en organisatie en met meer bewustzijn willen werken aan de ontwikkeling van professionals.

De opleiding liet me kennismaken met onvermoede maar prachtige kanten van het mens-zijn en gaf nieuw begrip het menselijke doen en laten. Binnen organisaties en daarbuiten.

 • Kijk met Coherence holistisch naar de mens als professional

 • Ontwikkel begrip van de vaak moeilijk grijpbare aspecten van gedrag in organisaties

 • Geef vorm aan organisaties waarin mensen optimaal tot bloei komen en zingeving ervaren

 • Leer hoe je mensen succesvol verbindt aan ontwikkel- en veranderprogramma’s

 • Ontwikkel oog voor specifieke loopbaanvragen in de verschillende levensfasen van mensen

 • Leer werken met een krachtenmodel waarmee je het krachtenspel in mensen en teams inzichtelijk kunt maken en begrijpen

Praktisch

 • Leiders, organisatieadviseurs, interim managers, programmamanagers, HR-professionals, trainers, coaches

  6 – 8 deelnemers

 • € 2.395 excl. BTW, incl. locatie, koffie/thee, lunches en studiemateriaal

 • Na afronding ontvang je een certificaat

 • Dag 1: donderdag 23 maart 2023

  Dag 2: donderdag 13 april 2023

  Dag 3: donderdag 11 mei 2023

  Dag 4: donderdag 1 juni 2023

  Dag 5: donderdag 29 juni 2023

  Mensen echt leren begrijpen

  ★★★★★
  In ‘Mens in ontwikkeling’ leer je vanuit welke contexten je naar de mens kunt kijken. Je kijkt hierbij niet alleen naar anderen, maar ook intensief naar jezelf. Je leert mensen en jezelf beter te begrijpen. Naast herkenning heeft deze manier van kijken mij ook heldere inzichten gegeven. Op basis van deze inzichten kan ik keuzes maken die mij helpen mezelf verder te ontwikkelen, passend bij mijn huidige levensfase. Daarnaast kan ik deze inzichten goed gebruiken bij het coachen van organisaties en hun medewerkers. Door de veilige, plezierige sfeer en omgeving die Judith en Herman creëren haal je het beste uit jezelf en de deelnemers uit elkaar. Deze course is een absolute aanrader. Iedereen kan eruit halen wat hij of zij nodig heeft.”
  - Andrea de Boeij, ondernemingscoach

  Cadeau

  ★★★★★
  De course 'Mens in ontwikkeling' zou een cadeau aan mijzelf moeten worden en dat is gelukt. Het was de tweede course die ik volgde na de Course Principes van coherentie. Het heeft mij breed inzicht gegeven in de mens en mijzelf. In de afgelopen 7 maanden heeft een bewustzijnsverschuiving plaatsgevonden en ben ik meer in balans met mijzelf en mijn omgeving. We hadden een fantastisch gemêleerde groep die onder leiding van Herman en Judith veel inspiratie uit elkaar hebben gehaald. Thnx!!
  - Gerben de Boer, Manager, Heilig Groep

  Inzicht in de rijkheid van de mens

  ★★★★☆
  Prachtige leergang die je een mooi volledig beeld geeft van alle aspecten die een mens zo rijk is. Je gaat als het ware op reis en komt langs plaatsen die je wel vermoede dat ze er waren maar verder niet zo bewust van was. Je reisgenoten wijzen je weer op andere dingen die je zelf nog niet had opgemerkt. Kortom een verrijking!
  - Marcel Pennings

  Titel

  Ga naar de bovenkant