Laden Evenementen

In deze korte opleiding leer je de basisprincipes kennen die je nodig hebt om met Coherence te kunnen werken in je eigen praktijk.

Met behulp van Coherence ontwikkel je een scherp oog en gevoel voor de natuurlijke orde in organisaties en de wijze waarop verschillende aspecten van organisaties op een specifieke manier met elkaar samenhangen.

Hiermee ontwikkel je als leider, organisatieadviseur en ondernemer een aantal essentiële vaardigheden. Je bent in staat om vanuit hoger niveau van bewustzijn te kijken naar mensen en organisaties, hebt meer overzicht, kan zaken sneller doorzien en beter duiden. Ook als de vraagstukken complex zijn, er veel mensen bij betrokken zijn en er diverse belangen spelen.

Je volgt de opleiding in een kleine groep deelnemers, met wie je in een sfeer van openheid en vertrouwen werkt aan je ontwikkeling. Coherence is niet voor mensen die zoeken naar platte tools, maar bedoeld voor wie steeds wil kijken vanuit het grotere perspectief en wil vormgeven aan betekenisvolle, coherente organisaties.

Coherence geeft je diepgaand inzicht in de samenhang van krachten binnen organisaties. Je gaat duidelijk verbanden zien en begrijpt hoe organisaties echt werken.

Frank Jongejan

 • Zie en begrijp de natuurlijke orde en samenhang in organisaties

 • Ontwikkel een visie met Coherence

 • Begrijp de verschillende krachten in teams en hoe deze op elkaar inwerken

 • Leer hoe je mensen verbindt aan organisatieontwikkeling

 • Gebruik Coherence voor het maken plannen en ontwerpen van veranderprocessen

Aanmelden

Praktisch

 • Leiders, organisatieadviseurs, ondernemers, HR-professionals, trainers, programmamanagers

  6-8 deelnemers

 • € 1.295 excl. BTW, incl. locatie, koffie/thee, lunches en studiemateriaal

 • Na afronding ontvang je een certificaat

 • Dag 1: maandag 21 november 2022

  Dag 2: dinsdag 22 november 2022

 • Optioneel – verdiepingsdag over de ordening van Coherence en een holistisch perspectief op de mens:

  15 december 2022, Den Dolder

Aanmelden

Waardevol

★★★★★
Oprechte inhoud geven aan de containerbegrippen integraliteit, integriteit en impact is niet eenvoudig behalve voor Herman. Hij neemt je op zijn eigen wijze mee in het laden en duiden van deze begrippen en plaatst dit in de huidige tijd in verbinding met de deelnemers van de course. Ik ga altijd vol energie en met een rugzak vol ideeën weer terug naar huis. Waardevol voor iedereen die zijn/haar organisatie in dit brede perspectief wil ontwikkelen.
- Astrid Ton

Bron van inspiratie en energie!

★★★★★
Welk probleem er ook speelt, je krijgt snel een compleet beeld en het gedachtengoed is direct in de praktijk toepasbaar. Het onderscheidende element is dat het geen "gewoon" business model is, maar een model waarin elk aspect zijn plekje vindt, waarin het hart centraal staat en waarin alles ook nog eens onweerlegbaar met elkaar is verbonden. Een model dat multi-inzetbaar is omdat het prachtig past bij ons amplitie gedachtengoed: samenhang binnen jezelf, samenhang tussen mensen onderling, samenhang binnen de organisatie en met de buitenwereld met werkgeluk, klantwaarde en optimaal bedrijfsresultaat als uitkomst. Ik ging stuiterend naar huis en vol ideeën weer verrijkt aan de slag!
- Edmée Verstraelen

Werken aan balans en samenhang

★★★★★
Voor mij lag de waarde van de course in het zien van de samenhang en het in balans brengen van interne en externe drivers. Daarmee is het bruikbaar op persoonlijk niveau, als ook op organisatieniveau. Het is heel fijn voor organisaties om zowel overdaad (meer van hetzelfde) als gemis (tekort aan aandacht) inzichtelijk te maken en van daaruit te werken aan vernieuwing of zelfs transitie.
- Paul Misdorp

Titel

Ga naar de bovenkant