Laden Evenementen

Kort na de start van een krakend vers nieuw jaar, staan we een avond lang stil bij één van de hogere kwaliteiten van ons mens-zijn: de intuïtie.

Intuïtie. Een idee dat plotseling invalt, een oplossing die zich als een flits bij je aandient, een ingeving die je krijgt.. We hebben het allemaal en tegelijkertijd is het iets ongrijpbaars. Waarom we onze intuïties als ‘waar’ ervaren kunnen we vaak niet beredeneren. Het is als een diep innerlijk weten dat we durven te geloven en op vertrouwen. Een weten dat energie geeft en zich uit in de vorm van beelden, nog we er taal voor hebben.

De tweede editie van ‘Verdieping op Donderdag’ staat in het teken van deze bijzondere menselijke kwaliteit. We leren meer over wat intuïtie is, hoe het bij jouw werkt en waarom het juist in deze tijd van het jaar zo’n passend thema is.

Herman en Judith nemen je mee door de inhoud en Jacques verzorgt deze avond een ‘intuïtief’ diner. 

Als het niet doorgaat…?
Of de avond door kan gaan is nu nog onzeker. Als je je hebt ingeschreven en het is nog niet mogelijk om bij elkaar te komen, dan organiseren we een online alternatief. Dat dit een bijzondere sessie oplevert hebben we ervaren met ‘Innerlijke verlichten’. Als het online wordt of niet doorgaat krijg je je geld terug of kun je je inschrijving laten staan tot een andere sessie later dit jaar.

In ‘Verdieping op Donderdag’ brengen we een aantal elementen samen: verdiepende Coherence-inhoud, een heerlijk diner, de prachtige groene omgeving en een groep fijne mensen die werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. We organiseren dit eens per maand. Je bent van harte uitgenodigd.

 

Titel

Ga naar de bovenkant