Start 10 maart 2023

Training Future Fit

Kijk met een frisse blik naar jezelf. Zodat je beter weet wat kunt, wat je wilt en waar je het beste op je plek bent.

 • AANDACHT VOOR JEZELF

 • VIND JOUW PLEK

 • WERK MET PLEZIER

Knaagt er iets als je aan je werk denkt?

 • Merk je dat jouw werkomgeving verandert en heb je moeite om mee te bewegen?

 • Vraag jij je af wat jouw talenten waard zijn in de wereld van morgen?

 • Voel je dat je meer in je mars hebt, maar weet je niet hoe je daar werk van maakt?

 • Verlang je wel eens terug naar de energie die je voelde toen je net uit de schoolbanken kwam?

 • Heb je het gevoel dat je niet op je plek zit, maar weet je niet goed wat je wél wilt?

 • Voelt het alsof je loopbaan je ‘overkomt’?

 • Vraag jij je wel eens af of jouw baan over 5 jaar nog wel bestaat en wat dit voor jou betekent?

 • Vraag jij je wel eens af wat je zou zijn als je niets te verliezen had?

Dit programma helpt je om je loopbaan weer in eigen hand te nemen.

Maak jezelf Future Fit

Hoe blijf je betekenisvol en relevant in een omgeving die continu in beweging is?

In het Future Fit programma werk je in vier maanden aan meer voldoening en werkplezier.

Door de combinatie van online opdrachten individuele coaching en workshops in een kleine groep deelnemers, richt je even alle aandacht op jezelf. Je ontdekt je talenten, wordt je bewust van wat voor jou echt belangrijk is en staat stil bij wat je echt wilt.

Ook leer je hoe je concrete stappen zet en de hulp vraagt die je nodig hebt om optimaal tot je recht te komen in je werk.

Inhoud van de training

 • Online Future Fit Academy

 • Individuele coaching

 • 4 workshops in een kleine groep

Het vertrekpunt van het programma is je huidige werk. Je kijkt naar wat je leuk of juist lastig vindt en bepaalt waar je in dit programma speciaal aandacht aan wilt besteden.

Samen met je Future Fit coach kijk je naar de opbrengst van de eerste opdracht. Je coach helpt je om je inzichten nog wat meer te verdiepen en je ontwikkeldoelen verder aan te scherpen. Zo ga je met een helder doel verder op pad.

Iedereen heeft talenten. Welke kwaliteiten heb jij in huis? En hoe komen deze het best tot hun recht? Aan de hand van de talentenverkenner onderzoek je waar jij goed in bent en hoe je talenten optimaal kan laten bloeien.

Hecht je sterk aan goede relaties met anderen? Is leren en ontwikkelen echt belangrijk voor jou? Je persoonlijke waarden zeggen veel over wat bij je past en waar je je het meest op je plek voelt. In deze oefening verken je de waarden die voor jou het meest centraal staan en wat dit vraagt van jouw werkomgeving.

Wat als alles mogelijk was? Vaak laten we ons beperken door verplichtingen, overtuigingen of het idee dat iets simpelweg onmogelijk is. Maar wat als je dat eens helemaal loslaat en je dromen de vrije loop laat? In dit onderdeel leer je hoe je ruimte schept voor wat je werkelijk wilt. Dan kijken we daarna wel wat mogelijk is om dit vorm te geven.

Hoe zie jij je toekomst voor je? Wat is het beeld dat jij voor jezelf creëert? Als je weet waar je op langere termijn wilt staan, kun je nu al de stappen zetten die nodig zijn om daar te komen. Door jouw verhaal van de toekomst te schrijven, uit te spreken én te vertalen naar een plan, haal je jouw toekomst elke dag een stukje dichterbij.

Je weet wat je kunt en wat je wilt. Nu wordt het tijd om werkelijk in beweging te komen. Wat heb je nodig? Wat heb je nog te overwinnen? Wie kunnen je helpen en welke mogelijkheden biedt de organisatie? In de laatste oefening van de training maak je je plannen concreet en ben je in staat te vragen naar wat je nodig hebt.

“Sinds Future Fit weet ik echt wat ik wil met mijn werk.

De combinatie van individuele opdrachten en workshops in een groep werkte voor mij perfect. Ik kon in alle rust kijken naar mijzelf en m’n groepsgenoten hielpen me kwaliteiten te zien waar ik zelf nog geen oog voor had.”

Naam
Rol en organisatie

Werk zelfbewust aan jouw werktoekomst!

MELD JE AAN VIA ALL YOU CAN LEARN

VOLG HET PROGRAMMA

VOEL JE FIT FOR THE FUTURE

De investering voor deelname komt uit je persoonlijke ‘All you can learn budget’

Als je Future Fit hebt afgerond…

 • Weet je beter wat je wilt

 • Ervaar je meer zelfvertrouwen en zingeving

 • Ben je in staat om concrete stappen te zetten en de support te vragen die je nodig hebt

Over Future Fit

Future Fit volgt een beproefde methode voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Idee achter het programma is dat je 1) inzicht krijgt wie je bent, wat je kunt en welke mogelijkheden je hebt, 2) werkt aan een zingevend perspectief en 3) leert hoe je werkelijk in beweging komt. De methode is gebaseerd op het gedachtengoed Coherence, dat uitgaat van een krachtige samenhang tussen mens en organisatie.

Future Fit is een samenwerking tussen House of Coherence en Huenit.

huenit-logo

€ 1.995

Je deelname aan het programma wordt via jouw ‘All you can learn budget’ betaald door Achmea.

Speciaal voor medewerkers van Achmea

logo-achmea

Future Fit is bedoeld voor medewerkers van Achmea HRDV. Medewerkers die de wereld om hen heen zien veranderen en het belang voelen om hierin mee te bewegen. Future Fit is een programma voor medewerkers die regie willen hebben in hun eigen loopbaan en op zoek zijn naar richting, inspiratie en concrete stappen om dit ook te doen.