Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Fundamenteel vernieuwen van organisaties

In de zorg, de energiemarkt en in vele andere sectoren is transitie aan de orde van de dag. De veranderende tijdgeest vraagt dat organisaties fundamenteel vernieuwen en dat brengt forse vraagstukken met zich mee. Transitie grijpt diep in op zaken die eerder vanzelfsprekend lijken. En terwijl we ervan doordrongen zijn dat ‘het oude’ niet meer werkt, is het nog zoeken naar ‘het nieuwe’ dat zich aandient. 

Transities kennen door hun hoge complexiteit, grote mate van onzekerheid en het ontbreken van pasklare oplossingen een heel eigen dynamiek. Transitie vraagt daarom om leiderschap dat op de toppen van zijn kunnen acteert: met improvisatiekracht, wijsheid en het vermogen om tot nog niet bestaande alternatieven te komen.

In het Lecture Leidinggeven aan transitie ontrafelen we de specifieke dynamiek van transitie. Aan de hand van het Coherence-gedachtengoed verkennen we wat een transitie precies is, wat een transitie anders maakt dan een verandering en hoe je leiding geeft aan transitie.

Doelgroep
Dit Lecture is interessant voor business professionals, ondernemers, managers en directeuren. Kennis van Coherence is niet noodzakelijk.

Er is plaats voor 6 tot 15 deelnemers.

Lecture door Herman van Kampen

herman-van-kampen

Het Lecture wordt gegeven door Herman van Kampen, grondlegger van Coherence.

Herman neemt je op bevlogen wijze mee op een reis langs de vele invalshoeken die Coherence kent: van de hoogste abstracties, tot de concrete realiteit die je kent uit je eigen praktijk. Hij geeft daarbij ook een doorkijk naar de diepere lagen van het gedachtengoed, waarbij hij eeuwenoude kennis verbindt aan state-of-the-art kennis van nu.

 

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.