Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ontdek de kunstenaar in jezelf

Als professional heb je zo je eigen vakmanschap. Maar wist je dat er ook een kunstenaar in je schuilt? De kunstenaar in jezelf helpt om niet alleen om steeds beter te worden, maar jezelf ook steeds te vernieuwen. Dit maakt dat je geïnspireerd blijft en nieuwe ideeën kunt vangen, die je weer meeneemt in je vakmanschap.

In de dynamiek tussen vernieuwing en uitvoering vindt ontwikkeling plaats en versterk je je identiteit. Dit versterkt je uniciteit en geeft je een eigen signatuur.

In het Lecture Kunst en vakmanschap ontmoet je de vakman én de kunstenaar in jezelf. Je leert hoe je dat waar je echt goed in bent, verrijkt met je ideeën, idealen en bronnen van inspiratie.

Doelgroep
Dit Lecture is interessant voor business professionals, ondernemers, managers en directeuren. Kennis van Coherence is niet noodzakelijk.

Er is plaats voor 6 tot 15 deelnemers.

Lecture door Herman van Kampen

herman-van-kampen

Het Lecture wordt gegeven door Herman van Kampen, grondlegger van Coherence.

Herman neemt je op bevlogen wijze mee op een reis langs de vele invalshoeken die Coherence kent: van de hoogste abstracties, tot de concrete realiteit die je kent uit je eigen praktijk. Hij geeft daarbij ook een doorkijk naar de diepere lagen van het gedachtengoed, waarbij hij eeuwenoude kennis verbindt aan state-of-the-art kennis van nu.