Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Inzicht in je krachten en vermogens

Ben je een visionair, die feilloos aanvoelt waar het naartoe gaat in deze wereld? Of ben je een echte doener die ervoor zorgt dat zaken goed voor elkaar komen? Ben je iemand die groots durft te dromen en anderen daarvoor weet te enthousiasmeren? Of ben je iemand die altijd wel een slimme oplossing weet te bedenken? Ben je goed in staat is om knopen door te hakken? Of ben je een echte verbinder, die altijd voor anderen klaarstaat?

In welk van deze typeringen je jezelf ook herkent, je draagt deze kwaliteiten allemaal een beetje in je. Sommige kwaliteiten zijn sterk vertegenwoordigd en geven kleur aan wie je bent. Andere zijn minder sterk ervaarbaar en werken meer op de achtergrond.

In het Lecture Ontdek jouw typologie in 7 archetypen krijg je inzicht in je eigen palet aan krachten en vermogens en leer je hoe je je persoonlijkheid kunt duiden aan de hand van zeven archetypen. Deze typologie zegt iets over wie je bent, maar ook over hoe je je verhoudt tot anderen en omgaat met specifieke situaties. Bijvoorbeeld over hoe je tot besluiten komt, hoe je omgaat met verandering en de rol die je inneemt in een groep of team.

De archetypen zeggen veel over je jezelf, maar helpen ook om meer te begrijpen van anderen. Zelfs organisaties kunnen aan de hand van de archetypen worden getypeerd. Inzicht in deze typologie helpt dan ook bij het versterken van je persoonlijk leiderschap, bij het verbeteren van teamdynamiek of het kiezen van een passend vakgebied of werkomgeving.

Doelgroep
Dit Lecture is interessant voor business professionals, ondernemers, managers en directeuren. Kennis van Coherence is niet noodzakelijk.

Er is plaats voor 6 tot 15 deelnemers.

Lecture door Herman van Kampen

herman-van-kampen

Het Lecture wordt gegeven door Herman van Kampen, grondlegger van Coherence.

Herman neemt je op bevlogen wijze mee op een reis langs de vele invalshoeken die Coherence kent: van de hoogste abstracties, tot de concrete realiteit die je kent uit je eigen praktijk. Hij geeft daarbij ook een doorkijk naar de diepere lagen van het gedachtengoed, waarbij hij eeuwenoude kennis verbindt aan state-of-the-art kennis van nu.