Over ons

House of Coherence is hét huis voor integrale leiderschapsscholing en organisatieontwikkeling.

We schrijven 2012.

Boordevol mooie ideeën en vertrouwen in de toekomst starten Judith Botman en Herman van Kampen een nieuwe onderneming. In de jaren daarna bouwen we aan het Coherence-gedachtengoed, ontwikkelen we een eigen leiderschapsprogramma en begeleiden we vele mensen en organisaties bij integrale ontwikkeling.

Mede dankzij ons netwerk van warme ambassadeurs krijgt Coherence bekendheid en verbinden steeds meer mensen en organisaties zich aan onze impuls naar meer coherentie en het goede te doen voor mens en wereld.

We schrijven 2020. 

We zijn klaar voor een volgende stap. Klaar om Coherence definitief op de kaart gaan zetten en op grotere schaal laten werken voor leiderschaps- en organisatieontwikkeling.

Jacques Spijkers voegt zich als partner bij het huis en we gaan verder als drietal.

Herman is grondlegger van het Coherence-gedachtengoed. Als schrijver, spreker, docent en adviseur richt hij zich op de inhoudelijke ontwikkeling van Coherence en inspireert hij mensen en organisaties om vorm te geven aan coherente organisaties en coherent leiderschap.

Judith speelt een leidende rol bij de verdere ontwikkeling van de scholings- & opleidingsprogramma’s van House of Coherence, in het bijzonder het Coherence Leiderschapsprogramma. Daarnaast zorgt zij voor het vergroten van de bekendheid van Coherence via diverse (online) publicaties.

Jacques speelt een leidende rol in de vertaalslag van complexe inhoud naar praktische tools, waarmee we de werkzaamheid van Coherence en de impact in organisaties en flinke slag verder brengen. Daarnaast begeleidt Jacques organisaties bij integrale organisatieontwikkeling.

Je bent van harte welkom!

Bronnen van inspiratie

Coherence is altijd in ontwikkeling. Voeding en inspiratie halen we uit de dagelijkse praktijk, maar ook uit geesteswetenschappelijke werken, wijsheids- en spirituele stromen, wetenschap (o.a. kwantumfysica), kunst en hedendaagse organisatiekunde.

Wij zijn in het bijzonder schatplichtig aan het werk van Rudolf Steiner, Bernard Lievegoed, Otto Scharmer, Clare Graves, Ken Wilber, Klaas van Egmond, Ervin Laszlo, Kees Zoeteman, Maarten Zweers en Simeon ten Holt.

De ordening van Coherence is gebaseerd op de levensboom van de Kabbalah, een wijsheidsstroom die zegt dat alles dat zich op aarde manifesteert, een zekere ordening kent.

Founders

 

Community

De Coherence Community is een hoogwaardig netwerk van professionals die een gezamenlijke impuls voelen om met Coherence een fundamentele bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie in het huidige tijdgewricht. Samen werken wij aan evenwichtige, coherente organisaties die streven naar het goede voor mens en wereld.

Daar wil ik meer van weten

Neem contact met ons op

house-den-dolder-1

Landgoed Ewijckshoeve
Soestdijkerweg 12d
3734 MH  DEN DOLDER

+31 35 785 92 21
connect@houseofcoherence.nl

Contact

Contactformulier

Laat weten dat je geen robot bent