Over ons

House of Coherence is in 2012 opgericht door Judith Botman en Herman van Kampen.

Sinds die tijd bouwen wij aan een huis waar mensen en organisaties zich laten scholen, inspireren en ondersteunen bij de ontwikkeling van coherent leiderschap en coherentie in organisaties.

Dit bouwen doen we niet alleen. Voor de ontwikkeling en realisatie van onze programma’s werken wij samen met een vertrouwd netwerk van coaches, organisatie-ontwikkelaars en conceptbouwers. Daarnaast werken wij met gastsprekers uit de wereld van wetenschap en het bedrijfsleven.

Bronnen van inspiratie

Coherence is altijd in ontwikkeling. Voeding en inspiratie halen we uit de dagelijkse praktijk, maar ook uit geesteswetenschappelijke werken, wijsheids- en spirituele stromen, wetenschap (o.a. kwantumfysica), kunst en hedendaagse organisatiekunde.

Wij zijn in het bijzonder schatplichtig aan het werk van Rudolf Steiner, Bernard Lievegoed, Otto Scharmer, Clare Graves, Ken Wilber, Klaas van Egmond, Ervin Laszlo, Kees Zoeteman, Maarten Zweers en Simeon ten Holt.

De ordening van Coherence is gebaseerd op de levensboom van de Kabbalah, een wijsheidsstroom die zegt dat alles dat zich op aarde manifesteert, een zekere ordening kent.

Founders

 

Community

De Coherence Community is een hoogwaardig netwerk van professionals die een gezamenlijke impuls voelen om met Coherence een fundamentele bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie in het huidige tijdgewricht. Samen werken wij aan evenwichtige, coherente organisaties die streven naar het goede voor mens en wereld.

Daar wil ik meer van weten

Neem contact met ons op

villa-silva

Villa Silva
Wilhelminalaan 24
3701 BK  ZEIST

+31 30 763 09 48
connect@houseofcoherence.nl

Contact

Contactformulier

Laat weten dat je geen robot bent