Course Principes van coherentie

De wereld is in ontwikkeling, organisaties zijn in ontwikkeling, mensen zijn in ontwikkeling. En midden in die dynamiek sta je zelf. Als manager, ondernemer of adviseur. Als professional, maar vooral als mens. Hoe verhoud jij je tot deze ontwikkeling? Wat zie je? Waar gaat je hart naar uit? Hoe wil jij je manifesteren en in de wereld van betekenis zijn?

De course Principes van Coherentie nodigt je uit om met deze vragen aan de slag te gaan. Door te werken aan bewustwording op wat zich in de wereld ontwikkelt en zicht te krijgen op de bijdrage die jij hieraan wilt leveren. Wat is het goede om te doen? En hoe breng je dat in de praktijk?

De tweedaagse Principles course scherpt je geest, voedt je ziel en helpt je op weg met een praktische ordening waarmee je mensen en organisaties integraal in beeld én in ontwikkeling kunt brengen. Je zet hiermee de eerste stap op je weg naar Coherent Leiderschap.

 

model-coherence-leiderschapsprogramma

Praktisch

 • Groep 2021-2 – tweedaagse
  4 & 5 maart, locatie Prinsenbeek (NB)

  Data & tijden >>

  Groep 2021-3 – tweedaagse
  10 & 11 maart, locatie Maastricht (LI)

  Data & tijden >> 

  Groep 2021-4 – tweedaagse
  8 & 9 april, locatie Den Dolder (UT)

  Data & tijden >>

  Groep 2021-5 – tweedaagse
  15 & 16 april, locatie Bakkeveen (FR)

  Data & tijden >>

  Groep 2021-6 – tweedaagse
  27 & 28 mei, locatie Den Dolder (UT)

  Data & tijden >>

  Groep 2021-7 – tweedaagse
  29 & 30 juni, locatie Den Dolder (UT)

  Data & tijden >>

 • Voor leiders, adviseurs en business professionals die een integraal perspectief willen ontwikkelen op mens, organisatie en leiderschap

 • 6-8 deelnemers

 • We bieden deze course aan op meerdere locaties:

  • House of Coherence in Den Dolder (UT)
  • De Nispenhoeve in Prinsenbeek (NB)
  • Nieuw Allardsoog in Bakkeveen (FR)
  • Een nieuwe locatie in het zuiden van Limburg
 • 2-daagse
  € 1.895 excl. BTW

Testimonials

Verbinding van hoofd, hart en handen

★★★★★
De course is een must voor wie hoofd, hart en handen van de organisatie weer in verbinding wil brengen. Met elkaar en met de klant.
- Paul Dorrepaal

Krachtig gedachtengoed voor verandering en ontwikkeling

★★★★★
In mijn werk heb ik dagelijks te maken met verandervraagstukken van teams en organisaties. Het Coherence gedachtegoed biedt veel inzicht in hoe je een verandering/initiatief vanuit verschillende 'velden' kan benaderen, die toch allen met elkaar samenwerken. 
- Nanette van Hooijdonk

Waardevol

★★★★★
Oprechte inhoud geven aan de containerbegrippen integraliteit, integriteit en impact is niet eenvoudig behalve voor Herman. Hij neemt je op zijn eigen wijze mee in het laden en duiden van deze begrippen en plaatst dit in de huidige tijd in verbinding met de deelnemers van de course. Ik ga altijd vol energie en met een rugzak vol ideeën weer terug naar huis. Waardevol voor iedereen die zijn/haar organisatie in dit brede perspectief wil ontwikkelen.
- Astrid Ton

Werken aan balans en samenhang

★★★★★
Voor mij lag de waarde van de course in het zien van de samenhang en het in balans brengen van interne en externe drivers. Daarmee is het bruikbaar op persoonlijk niveau, als ook op organisatieniveau. Het is heel fijn voor organisaties om zowel overdaad (meer van hetzelfde) als gemis (tekort aan aandacht) inzichtelijk te maken en van daaruit te werken aan vernieuwing of zelfs transitie.
- Paul Misdorp

Uitstekend voor verbetering van organisaties

★★★★★
Ik wil maatschappelijk relevante organisaties sterker, beter, effectiever maken: er prachtorganisaties van maken. Het Coherence-gedachtengoed is hier hèt middel voor.
- Guy van Wunnik

Bijzonder bruikbaar denkgereedschap

★★★★★
Verdieping in Coherence betekent voor mij: samen met vakgenoten aan de slag met bruikbaar denkgereedschap voor ontwikkelen van mens en organisatie.
- Maarten de Winter

Kom kennismaken

Introductielecture
Meld je nu aan voor het Lecture ‘Coherence: een kennismaking’
en ervaar zelf wat Coherence is en hoe het werkt. 

Gratis adviesgesprek

Verken je mogelijkheden
In een persoonlijk gesprek leiden we je rond door het
programma en krijg je een advies op maat.

Meer informatie?

Meer informatie