Coherence Coachingstraject

Versterk jezelf

Soms ervaar je een stevig knelpunt in je professionele leven en lukt het je niet om hier op eigen kracht een oplossing voor te vinden. Coherence Coaching helpt dan om weer verder te komen. De coach helpt je om inzicht te krijgen in je huidige situatie en de patronen die je hierbij in de weg zitten. Hiermee schep je ruimte voor het hervinden van je kracht en het zoeken naar nieuwe wegen en mogelijkheden. Zo vergroot je je bewustzijn op wie je bent, wat je wilt en hoe je dat op betekenisvolle wijze kunt realiseren.

Aanpak

Het Coherence Coachingtraject bestaat uit zes sessies en heeft een methodische opbouw. In het eerste gesprek verkennen we de situatie en stellen we je coachvraag vast. Daarna werken we stap voor stap langs vragen over wat je wilt ontwikkelen, hoe je betekenisvol je werk kunt doen, welke krachten je kunt aanboren en hoe je tot concrete verandering kunt komen. De coach maakt scherp, confronteert, spiegelt en helpt je vanuit andere perspectieven te kijken naar de praktijk.

Praktisch

  • Het traject bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur
  • Voor business professionals die een knelpunt of vraagstuk ervaren in hun professionele leven

  • House of Coherence in Zeist

  • € 1.260,- excl. BTW

Begeleiding door een ervaren coach

Je wordt in het traject begeleid door een ervaren coach, die speciaal is opgeleid in het coachen vanuit het gedachtengoed Coherence. Dit betekent dat de coach niet alleen kijkt naar gedrag, emoties en overtuigingen, maar ook naar diepere drijfveren, krachten, vermogens en toekomstperspectief.

Wanneer is een Coherence Coachingstraject zinvol?

Voor wie?

Een Coherence Coachingstraject is geschikt voor professionals die begeleiding willen bij een complex vraagstuk op het gebied van werk en professionele ontwikkeling.

Wat voor vraagstukken kun je aanpakken?

Een Coherence Coachingstraject is geschikt voor allerlei menselijke en professionele vraagstukken. Bijvoorbeeld:

  • Als je te maken hebt met stroeve samenwerking of conflictsituaties
  • Als je je zichtbaarheid wilt vergroten
  • Als je meer vanuit je krachten en kwaliteiten wilt acteren
  • Als je wilt groeien in je rol als leider
  • Als je los wilt komen van belemmerende overtuigingen

Meer informatie of een afspraak maken

Meer informatie