Project omschrijving

Coherence Community

Samen vinden van nieuwe wegen

De Coherence Community is een hoogwaardig netwerk van professionals die een gezamenlijke impuls voelen om met Coherence een fundamentele bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie in het huidige tijdgewricht. Samen werken wij aan evenwichtige, coherente organisaties die streven naar het goede voor mens en wereld.

Members van de Community kennen het Coherence gedachtengoed, delen een integraal perspectief en spreken dezelfde taal. Als lerend netwerk versterken wij elkaar in zowel hun persoonlijke ontwikkeling, als in de ontwikkeling van onze professionele kracht en kwaliteit.

Als deelnemer aan de courses in de Leergang Coherent Leiderschap ben je automatisch lid van de Coherence Community.

Coherence LAB’s

In een Coherence LAB werk je in een kleine groep op basis van Coherence aan een vraagstuk uit je eigen praktijk. Dit kan te maken hebben met je eigen business, maar ook met grotere maatschappelijke thema’s waaraan je graag een bijdrage wilt leveren.

Coherence Open House

Het Coherence Open House is een plek voor inspiratie, ontwikkeling en ontmoeting van Members. Sessies in het Open House worden verzorgd door Members, voor Members van House of Coherence.

Gratis tips en inspirerende inzichten voor meer coherentie in je mailbox?

Aanmelden nieuwsbrief