Coherence Opstellingen

Diep inzicht en een zingevend perspectief

Met een Coherence Opstelling krijg je in een intensieve sessie van 3 uur een diep inzicht in jezelf en in je ontwikkeling als professional. Je ontwikkelt een zingevend perspectief en komt weer in verbinding met jezelf. Je werkt daarbij aan een krachtige Levenslijn: de verbinding tussen je impuls, je principes, wat je echt belangrijk vindt, wat je doet en hoe je van betekenis wilt zijn.

Aanpak

In een Coherence Opstelling maken we gebruik van de principes van systemisch werk. Je doorloopt daarbij op methodische wijze een vast patroon van vijf niveaus, waarbij je steeds vanuit een hoger niveau van bewustzijn tot inzichten komt over je vraagstuk. De coach begeleidt je door het stellen van vragen, te bespiegelen en je bewust te maken van wat je ‘aan den lijve’ ervaart.

De opstelling helpt om op een dieper niveau gewaar te worden van wat er speelt, waar het stroomt of juist stagneert en wat nodig is om in beweging te komen. Nadat je je Levenslijn hebt opgebouwd reflecteer je met je coach op de inzichten die je hebt opgedaan en bepaal je wat je ermee wilt gaan doen.

Verdieping in een spiegelgesprek

De inzichten die je opdoet in de sessie werken vaak nog lang door. In een Spiegelgesprek met de begeleider reflecteer je op wat je in de opstelling hebt ervaren en welke ontwikkelimpuls hiervan uitgaat.

Een Spiegelgesprek is optioneel.

Praktisch

 • Een sessie duurt 3 uur
 • Voor business professionals die vanuit andere lagen van bewustzijn inzicht willen krijgen in zichzelf, een specifiek vraagstuk willen doorgronden of richting willen geven aan persoonlijke groei of ondernemerschap

  Een Coherence Opstelling is ook bijzonder geschikt voor business partners, die hun gezamenlijk ondernemerschap willen herijken of complexe dilemma’s willen doorbreken

 • House of Coherence in Zeist

 • Organisaties: € 595,- excl. BTW
  Particulieren en ZP: € 495,- excl. BTW

  Spiegelgesprek: € 215,- excl. BTW

   

Begeleiding door Herman van Kampen

Een Coherence Opstelling is een impactvolle ervaring, die zeer rijk en richtinggevend, maar ook confronterend kan zijn. De Coherence Opstelling wordt begeleid door Herman van Kampen, grondlegger van Coherence, Coherence Opstellingen en de Coherence Coachingsmethodiek.

Wanneer is een Coherence Opstelling zinvol?

Voor wie?

Een Coherence Opstelling is bedoeld voor professionals die vanuit andere lagen van bewustzijn inzicht willen krijgen in zichzelf, een specifiek vraagstuk willen doorgronden of richting willen geven aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat voor vraagstukken kun je aanpakken?

Een Coherence Opstelling is geschikt voor allerlei menselijke en professionele vraagstukken. Bijvoorbeeld:

 • Als je te weinig zingeving ervaart
 • Als je niet goed weet welke richting je wilt inslaan
 • Als je je niet in je kracht voelt staan
 • Als je het gevoel hebt dat je ontwikkeling stagneert
 • Als je los wilt komen van belemmerende overtuigingen
 • Als je niet in balans bent en je jezelf niet vitaal voelt
 • Als je weinig voldoening haalt uit je werk
 • Als je van grotere waarde wilt zijn als ondernemer of professional
 • Als je een hardnekkig dilemma hebt, waarbij een complexe afweging moet worden gemaakt

Een Coherence Opstelling voor ondernemers en zelfstandig professionals

Een Coherence Opstelling is ook zeer geschikt voor ondernemers of zelfstandig professionals die een nieuwe impuls willen geven aan hun ondernemerschap. Bijvoorbeeld als je harde werk te weinig oplevert, je moeite hebt om jezelf te profileren en je jezelf krachtiger wilt presenteren. De opstelling helpt je blokkades op te heffen, een nieuwe koers te bepalen en om op authentieke wijze neer te zetten wie je bent en welke waarde je creëert.

Je kunt de Coherence Opstelling ook met iemand anders doen, bijvoorbeeld met je business partner. Een duo-sessie duurt 4 uur.

Meer informatie of een afspraak maken

Meer informatie