Project omschrijving

Lecture | Integraal kijken naar organisaties

Complexiteit van organisaties overzien en hanteerbaar maken

Organisaties zijn een complex geheel, waarin vele aspecten een rol spelen.

 • Aspecten die een relatie hebben tot de business, zoals positie, portfolio en strategie;
 • aspecten die gaan over de innerlijke wereld, zoals cultuur, gedrag en leiderschap;
 • aspecten in de kern van de organisatie; de missie, visie, waarden en processen.

Idealiter werkt dit allemaal samen om waar te maken waar het om draait: de missie vertalen in waardecreatie voor klanten.

Toch blijkt dit geen sinecure. Veel organisaties zijn verdeeld, missen een perspectief en richten zich meer op zichzelf dan op hun klant. Met als gevolg: verbrokkeling, energieverlies en disbalans.

Coherence laat zien hoe het anders kan.

In de Lecture Integraal organiseren maak je kennis met dit unieke concept, waarmee je organisaties op samenhangende wijze in beeld kunt brengen.

Coherence laat zien waar het stroomt, waar het stagneert en wat nodig is om de vitale balans te herstellen.

Praktisch

 • Wij organiseren dit Lecture elke twee maanden. Kijk voor data en aanmelden in onze agenda.

  Agenda >>

 • 14.00 – 17.00 uur

 • Voor business professionals die kennis willen maken met Coherence en meer inzicht willen krijgen in integrale ontwikkeling van mens en organisatie

 • 6-15 deelnemers

 • House of Coherence in Zeist

 • € 45,- excl. BTW

Agenda

Testimonials

Alles valt op z'n plaats

★★★★★
In een middag komt alle kennis en ervaring die ik in mijn werkzame leven heb opgebouwd (consultant, trainer, coach en docent) bij elkaar. Thema's als vitaliteit, leiderschap en strategie krijgen in Coherence een plek. Herman schetst dit op onnavolgbare wijze. Een genot om dit in zo'n kleine groep te mogen bijwonen en bediscussiëren
- Marjolein

Inspirerende sessie

★★★★★
Een middag met heel veel inzichten in de organisatiestructuur. Inspirerend om te zien hoe alle onderdelen van het Coherence model samenhangen en hoe dit praktisch toepasbaar is in je organisatie.
- Sandra

Interessant perspectief

★★★★★
De manier van kijken die gepresenteerd wordt geeft een je een tool die helpt bij het kijken naar je eigen eigenschappen en waar je in uitblinkt, en helpt je bij samenwerkingen met anderen die zo hun eigen kracht hebben. Aanrader om zowel persoonlijk als zakelijk succes te verbeteren.
- Alexander

Inspiratie en inzicht

★★★★★
Zeer knap hoe Herman onze groep drie uur lang kon boeien met zijn verhaal en voorbeelden! Mooi model om organisaties te analyseren en oplossingen aan te dragen.
- Brigitte

Inspirerend

★★★★★
Het coherence model geeft inzichten om een integrale, totale, benadering te gebruiken bij organisatie én persoonlijke vraagstukken. Herman is geweldig in staat zijn bevlogenheid voor het model over te brengen aan alle deelnemers, mijzelf incluis!
- René

Verbinding

★★★★☆
Als loopbaanprofessional zoek ik vaak de samenhang tussen hoofd, hart en handen. Het Coherence gedachtengoed heeft deze benadering een extra dimensie gegeven.
- Helen
Meer testimonials

Gratis tips en inspirerende inzichten voor meer coherentie in je mailbox?

Aanmelden nieuwsbrief