Open House | Coherent Leiderschap 2017-04-28T18:17:37+00:00

Project Description

Coherence Open House | Coherent leiderschap

Een reis langs vier perspectieven van leiderschap

De inhoud van Coherence heeft de afgelopen jaren een fundamentele ontwikkeling doorgemaakt. Waar eerst de nadruk lag op organisaties, is dit nu verrijkt met perspectieven op de wereld, de mens en het eigen leiderschap. Dit vertaalt zich in nieuwe kennis en inzichten, maar ook in methoden, werkvormen en instrumenten voor het werk met Coherence in de praktijk.

Deze perspectieven komen samen in het begrip Coherent Leiderschap, dat vier essentiële gebieden van leiderschap met elkaar verbindt: ken de wereld, ken jezelf, ken de mens en ken de organisatie.

In deze middag in het Coherence Open House neemt Herman je mee op een inhoudelijke reis langs deze gebieden van leiderschap. Hij laat zien hoe deze perspectieven samenhangen, hoe Coherence hierin werkzaam is en hoe je dit kunt vertalen naar je eigen werkpraktijk.

Naast dat het veel over Coherence gaat, put Herman deze middag ook uit het gedachtengoed van prof. ir. Klaas van Egmond en ir. Maarten Zweers. We sluiten de middag af met een korte presentatie over het Coherence Leiderschapsprogramma, waarin de vier gebieden van leiderschap zijn geïntegreerd.

Praktisch

  • Vrijdag 19 mei 2017

  • 14.00 – 17.30 uur

    Aansluitend drinken we nog een drankje

  • Voor members van de Coherence Community die kennis willen maken met de vier perspectieven van coherent leiderschap

  • 6-12 deelnemers

  • House of Coherence in Zeist

  • Deelname is gratis

Aanmelden

Over Coherence Open House

Het Coherence Open House staat open voor leden van ons netwerk die zich graag laten voeden met verrassende workshops op basis van Coherence. De workshops worden gegeven door Members voor Members van de House of Coherence Community.

Het Coherence Open House biedt hiermee een podium voor Members die andere leden van de Community op een bijzondere manier willen laten kennismaken met een specifieke toepassing van Coherence. Het Coherence Open House is daarmee een plek voor inspiratie, ontwikkeling en ontmoeting van Members.